MÉRETRE KÉSZÜLT ING

 

 

 

MIÉRT AJÁNLJUK ÖNNEK EGYEDI MÉRETRE KÉSZÜLT INGEINKET?

 

A méretes Ing Önre készül. Ezzel szemben a boltokban, egy adott konfekció alapján tud vásárolni. Ez nem mindenkinek megfelelő. Hogy miért? Mert egyediek vagyunk. Mindenki más, mindenkinek más az alkata, mások az adottságai.

Ne jelentsen Önnek ez gondot! Önre gyártjuk az ingét, az Ön elképzelései szerint. Nálunk megtalálja az ízlésének, stílusának megfelelő egyedi méretre készült ingét. 

 

 

LEGYEN AZ ING A MI DOLGUNK, ÖNNEK CSAK AZ ÜZLETRE KELL KONCENTRÁLNIA!

 

A méretes ing tökéletesen fog Önnön állni: 

 • hossza és bősége, nyak mérete megfelelő lesz,  
 • nem fog lógni vagy feszülni. 
 • Olyan lesz, minta Önre öntötték volna!

Méretes ingeben az üzlet is könnyebben megy!

 

 

  

 ÁLMODJA MEG EGYEDI INGÉT!

 

 

 

Több mint 100 féle anyag 
 • ezek végtelen kombinációja 
 • gallér, gomboló pánt díszítése eltérő színnel
  Többféle alapanyag
 • 100% pamut, pamut-poliészter összetételű, 
  vasalás könnyített 
 • homogén (egy fajta alapanyagból) vagy
  dupla galléros más színnel kombinált
 Többféle Fazon (slim fit..),
 Gallér, Kézelő, Zseb, Cérna szín, Gomb
  Egyedi igények,
  stílustanácsadás

  

 

STÍLUSTANÁCSADÁS CSAK ÖNNEK 

 

 
Segítünk kiválasztani az Ön stílusához és ruhatárához legjobban illő anyagot, színt illetve mintázatot. Inge egyedi, elegáns lesz, az Ön egyéniségét fogja tükrözi. Így az üzleti életben magabiztosan fog megjelenni, lehengereli a hallgatóságot. Megjelenése kényelmes és Önre szabott lesz. Önnek csak az üzletre kel koncentrálnia. 
 
Csak be kell jelentkeznie méretvételre! Méretvétel személyesen az üzletünkbenHétköznap 9:00-18:00  és szombaton 10.00-14.00 óráig.
 
Szeretne részletesebb információt arról, hogy zajlik egy méretvétel? Kérésére részletes tájékoztatót küldünk a méretes ing készítés tejes menetéről! Írjon nekünk!  

Méretes ingeinkre is 2 év garanciát adunk.

  

MÉRETRE KÉSZÜLT ING A LEGKEDVEZŐBB ÁRON ÖNNEK

 

 

 

MIT KELL TENNIE, HOGY HOZZÁJUTHASSON A KEDVEZMÉNYHEZ?

 

Csatlakozzon a Taboo Törzsvásárlói Klubhoz. Klub tagjaink 30% kedvezménnyel, azaz nagykereskedelmi áron vásárolhatnak honlapjainkon, outletünkben és Webáruházainkban. Ha belép a Törzsvásárlói klubba, minden héten elküldjük Önnek az aktuális kuponkódot, amely 30% kedvezményre jogosítja törzsvásárlóinkat.

Lépjen be a Taboo Törzsvásárlói Klubba 2015. év végéig ingyenesen! (Az éves klub tagság díja 12.000Ft, amit 2015. december 31-ig elengedünk).

 

 

RÓLUNK MONDTÁK

 

"Mostanában készítettünk ott inget és zakót. Kiváló minőségben pontosan, gyorsan készültek el. Köszönet érte! " Mária Kopász

"Csak ajánlani tudom mindenkinek, magas színvonalú tökéletes munka amit csinálnak itt. Igaz nem a legolcsóbb üzlet, de a minőség amit kapsz szinte harmad áron elérhető itt. Kitűnő anyagokkal dolgoznak, tényleg Armani minőséggel. Minden variációt megoldanak. Én már két inget vettem itt. Ha ezt márkás üzletben vettem volna 30-35000 alatt nem úsztam volna meg ( per db). Egyedi és szép mind a két ing. Személy szerint én nagyon köszönöm a munkájukat. Bátran ajánlom mindenkinek :) :) " oT.

 
  

NE HADJA KI AKCIÓNKAT! 

 

Ne feledje, ajánlatunk 2015 december 31-ig érvényes. Ne habozzon, használja ki ezt vissza nem térő lehetőséget, és csatlakozzon Taboo Törzsvásárlói Klubba.

Nézze meg webáruházunkban ing kínálatunkat!