mosoly-garancia2
Garancia - A TABOO Hungary Kft. 12 pontja
 

  1. Magyarországon a vásárlókat védő törvények szigorúak, és sokkal többet nyújtanak a vásárlóknak, mint amit általában igénybe szokás venni. Mi még ennél is többet, azt szeretnénk, hogy Ön biztosan tudja, hogy jót kap, ezért nyugodt lehet választása felől. 

  2. Kérje, segítünk! Válaszolunk a kérdéseire e-mailben, faxon, levélben vagy telefonon. Eljöhet hozzánk, hétfőtől péntekig nyitva vagyunk 9.00-tól 18.00-ig, szombaton 10.00-14.00-ig szívesen látjuk. Valós cég, valós helyen, hozzáértő, kedves, segítőkész emberekkel, akik az Ön elégedettségéért dolgoznak több,mint 10 éve!

  3. Termékeink újak, első osztályúak, és tisztességes úton kerültek hozzánk, és így Önhöz is. Mi tervezzük őket, mi készítjük a szabásmintát, mi választjuk ki az alapanyagokat és a hozzá szükséges kellékeket, megadjuk a részletes műszaki leírásokat. Termékeink több évtizedes fejlesztés, gyártási és kereskedelmi tapasztalat eredményeképpen érték el mai színvonalukat, amit napról napra, hétről hétre fejlesztünk tovább, hogy Ön még elégedettebb lehessen velük.

  4. Nincs átverés. Fogja meg, próbálja föl. Azt kapja, amit lát, és ami rá van írva. Választhat kiszállítási módjaink között. Ha kell, kiviszünk Önnek több terméket, felpróbálhatja őket, sőt, még az esetleges alakítást (pl.: nadrág felhajtás, leengedés) is elvégezzük Önnek.

  5. Biztosak vagyunk abban, hogy Ön valóban használható, jó minőségű ruhákat vásárol nálunk.Kérdezzen, segítünk! Elmondja, mire kell, és mi megmondjuk, jó-e arra a kiválasztott termék, vagy sem! 

  6. Mi vagyunk a gyártók, ismerjük a termékeinket, értünk hozzá, tudjuk, kitűnő minőségűek, ezért bátran adhatunk ilyen garanciát, nem kockáztatunk. Áraink ezért ennyire kedvezőek: nincs közvetítői lánc. 

  7. Mivel termékeink textilből készülnek, hordják, koptatják, tisztítják őket, így természetes elhasználódásukkal kell számolni. Ön is tudja, nyilvánvaló hazugság és szemfényvesztés lenne azt állítani, hogy örökké fognak tartani. Egy évig vállalunk garanciát bármely termékünkre.

  8. Nem akarunk minden áron eladni. Nekünk az a fontos, hogy Ön megtalálja, amit keresett. Megoldásokat adunk a gondjára. Ezért fontos, hogy milyen célra vásárolja a ruhát! Ha ez nem sikerült, nem dolgoztunk jól.

  9. Kérem, hozza vissza ruháját, ha bármilyen okból nem felel meg Önnek!

  10. Visszavesszük nálunk vásárolt ruháját, ha nem elégedett vele, és kívánsága szerint azonnal kicseréljük vagy visszafizetjük a vételárat. Mindegy, mi az ok: rossz a méret, bármilyen minőségi probléma. Méretre készített termékeinkre a méretcserét nem vállaljuk, hisz azok az Ön méreteire készülnek.

  11. Nálunk nagyobb biztonságban van, mintha hagyományos úton, áruházban vásárolna, mert:

   • Vásárlás előtt szétnézhet a neten, és összehasonlíthatja ajánlatunkat másokéval.
   • Honlapunkon rengeteg információt talál a kiválasztott termékről, amit egy boltban nem tudhat meg.
   • Tőlünk érdeklődhet, kérdéseket tehet föl személyesen, levélben vagy a blogon.
   • Otthonában, nyugodt körülmények között próbálhat, nyugodtan mérlegelhet és dönthet.
   • Ha elégedetlen, kicseréljük

    Ön biztosan jó döntést fog hozni! Kérje vissza a pénzét, ha nem teljesen elégedett a tőlünk vásárolt termékkel.

12.     Termékeinkre 2 éves, 100%-os visszafizetési garanciát adunk. Kérjük, őrizze meg, és hozza magával a vásárlásról szóló nyugtát. 

 

 

Tisztelettel:
Botka Zoltán
Taboo Hungary Kft

 

" Tisztelt Taboo!

Vásároltam Önöknél egy téli kabátot, sajnos a méret nem volt jó és nem cserélhettem ki egy kisebb méretre, mert a választékban nem volt. A pénz visszafizetését javasolták.
Az áru postaára adása után 36 órán belül megkaptam a kabát árát visszautalva.

Telefonon is beszéltem előtte az ügyfélszolgálattal, ahol a munkatársnőjük nagyon kedvesen, adott korrekt információkat. Az egész tranzakció (internetes vásárlás, ügyfélszolgálat, visszautalás) nagyon rugalmasan, pontosan zajlott le.
Teljes mértékben betartották a "Mosoly garanciát".
Mindig is ilyen partnerrel szeretne dolgozni az ember.

Gratulálok!
Minden jót kívánva.

Deli István"