VÁSÁRLÓI TÁJÉKOZTATÓ
 


 | CÉGADATOK  |SZÁLLÍTÁS | FIZETÉS GARANCIA| KÉRDÉSE VAN? |


 

  CÉGADATOK / ELÉRHETŐSÉGEK

 


Taboo Hungary Kft.
 
 

                                                             

 

Cím: 1046 Budapest, Árpád út 88.

A cég adószámai: 
Adószám: 14622232-2-41.
Közösségi adószám: HU14622232.

Cégjegyzékszám: 01-09-998984             

 

E-mail: [email protected]

Telefon: 
(20) 5-789-789, +36-1-783-4515          

 

 

 

 SZÁLLÍTÁS - ÁTVÉTELI MÓDOK

 
1. Házhozszállítás Futárszolgálattal


A megrendelt terméket a megadott címre, irodájába, házhoz, lakásába szállítjuk. Ingyenesen kiszállítjuk a bruttó 10 ezer Ft feletti megrendeléseket. Minden egyéb esetben következő a szállítási díj: 990 Ft


2. Szeményes Átvétel

A megrendelt terméket személyesen átveheti a TABOO üzletekben és partnereinknél. A kiválasztott ruha darabot felpróbálhatja, sőt, még az esetleges alakítást (pl.: nadrág felhajtás, leengedés) is elvégezzük Önnek.

 

 

 FIZETÉSI TÍPUSOK

 

 13701delivery

 

 

1. Csomag Átvételkor - Utánvét


Fizetés az áru átvételekor készpénzben. A Csomagok kiszállítását a Magyar Posta Futárszolgálata végzi.
 

2. Bankkártyás fizetés

Webáruházunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Webáruház nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Webáruház oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást.

A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

Üdvözöljük a CIB Bank biztonságos, internetes fizetési megoldásával működő Webáruházunkban! Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.

Mire figyeljen a vásárláskor?

  • Olvassa el Webáruházunk ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit!

  • Tanulmányozza át a Webáruház biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!

  • Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!

  • Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)

  • Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.

  • Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!

 

A biztonságról

Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Elfogadott kártyák

A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

 

Fizetés lépései

bankartyas-fizetes-cib-bank-taboo

  1. Ön a Webáruház oldalán választja ki az árut/szolgáltatás melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.

  2. Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.

  3. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót

  4. A fizetést követően Ön visszatér a Webáruház oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Webáruház oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

GYFK -  Kérdések és válaszok internetes kártyás fizetésről 

3. Előutalással

A rendelés ellenértékét, a rendelés teljesítése előtt átutalással is kifizetheti. A megjegyzés rovatba tüntesse fel a nevét és a megrendelés azonosító számát, amit a visszaigazoló email tartalmaz. A megrendelés összegét, erre a bankszámlára legyen szíves befizetni!

CIB BANK
10700653-49719606-51100005

 

4. Ajándékutalvánnyal


Lehetőség van Taboo vásárlási utalvánnyal fizetni, mely megvásárolható áruházunkban. Így a megajándékozott személy szabadon elköltheti áruházunk széles választékából választva. Az ajándékutalványt személyesen és online is be lehet váltani.

 

 GARANCIACégünk minden sértetlen, számlával igazoltan nálunk vásárolt, nem használt termékére teljes körű csere- vagy visszavásárlási lehetőséget biztosít az átvételtől számított 14 napon belül! Szavatossági igény a számla bemutatásával érvényesíthető a vásárlást követő 1 éven belül, ha a meghibásodás hibás teljesítésből ered. Az első 6 hónapban a Taboo hungary Kft. feladata a kifogás intézése, 6 hónapon túl a vásárló a kifogása rendezéséhez az illetékes fogyasztóvédelmi szervhez fordulhat. Szavatossági igény elfogadása esetén a fogyasztó által elvárható rendeltetésre figyelemmel javítást, cserét, kártérítést kell lehetőség szerint 15 napon belül biztosítani. Szavatossági igény benyújtásáról minden esetben jegyzőkönyvet kell kiállítani, melynek tartalmaznia kell a vásárlással kapcsolatos adatokat, valamint a kifogás tényét. Ezen igényével keresse fel vevőszolgálatunkat!

Cégünk kiemelt figyelmet fordít a vásárlói elégedettségre, irányelveinket a MOSOLY GARACIA 12 pontja tartalmazza.

 

További Tájékoztatók:

ÁSZF  ADATVÉDELEM  MOSOLY GARANCIA  GYIK

 

 

  TOVÁBBI KÉRDÉSE VAN?

 

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

           
taboo@
taboofashion.com 

06 20 5 789 789
Munkanapokon: 9-18 óráig
Szombaton: 10-14 óráig

TABOO DIVATHÁZ (Bolt)
Budapest IV. kerület (Újpest)
József Attila utca 77.
(Metrótól 2 perc)

Nyitva tartás
Munkanapokon 9-18 óráig
Szombaton 10-14 óráig
           

Taboo üzletek
Párkányi bolt