MÉRETTÁBLÁZAT

FÉRFI NŐI

 

Férfi Ruha Mérettáblázat

1. Mérje meg a mell- és derékbőségét!
2. Válassza ki testmagassága alapján, melyik oszlopban lesz a mérete (a másik két oszlop nem Önre vonatkozik)
3. Nézze meg, hogy mellbősége alapján a kiválasztott oszlopból melyik az Ön mérete!
4. Ellenőrizze, hogy deréknősége és csípőbősége alapján is jó-e a méret
5. Ha megvan a mérete, már rendelhet is, ha gondja, van, jelezze email-ben, chaten vagy telefonon segítünk!

 

 

Női Ruha Mérettáblázat

 

Mérjen mindig szorosan a testnél, mert a táblázatban található méretek úgynevezett “testméretek”. Csupán az alsóneműt, ill. fűzőt hagyja magán, és húzza ki magát. Kérjen meg valakit, hogy segítsen, mert úgy pontosabb lesz a mérés. Minden méret centiméterben van megadva.


A mell legerősebb pontjánál kell a testen vízszintesen körbevezetni a mérőszalagot  Testmagasság: cipő nélkül a fejtetőtől a talpig mérjen. A legjobb ha ajtófélfa mellé áll.
A mell legerősebb pontjánál kell a testen vízszintesen körbevezetni a mérőszalagot  Mellbőség: a mell legerősebb pontjánál kell a testen vízszintesen körbevezetni a mérőszalagot.
A mell legerősebb pontjánál kell a testen vízszintesen körbevezetni a mérőszalagot  Mell alatti bőség (fűző): a mérőszalagot vezesse a mell alatt vízszintesen körbe a testen.
A mell legerősebb pontjánál kell a testen vízszintesen körbevezetni a mérőszalagot  Derékbőség, illetve a derékrész körmérete: a derék körül mérjük nem túl szorosan.
A mell legerősebb pontjánál kell a testen vízszintesen körbevezetni a mérőszalagot  Csípőbőség: a mérőszalagot a csípő legerősebb részén vízszintesen körbevezetjük.
A mell legerősebb pontjánál kell a testen vízszintesen körbevezetni a mérőszalagot  Oldalhosszúság: a deréktól a csípőn át a talpig mérjük. (derékrész nélkül a nadrág aljáig)
A mell legerősebb pontjánál kell a testen vízszintesen körbevezetni a mérőszalagot  Lépéshossz (farmernadrág): a nadrágszár belső varrásának hossza üleptől a nadrág aljáig.
A mell legerősebb pontjánál kell a testen vízszintesen körbevezetni a mérőszalagot  Fej körméret: a homlok közepén mérve a fej kerülete.

 

 

 

Még nem biztos benne, hogy mire van szüksége? Pontos méret meghatározásban stylist segít!
Írjon: [email protected] vagy hívjon bizalommal: (20) 5-789-789